Bichon-Havanais
Jabir's Danés Feliciano (Felix)
Født 14/08 - 2002
Død 27/08 - 201
3

Jeg husker stadig hvor glad Felix blev den dag jeg kom oppe fra Sverige med lille Emil, de 2 blev de bedste venner fra første gang de så hinanden. Det var så rørende at se hvordan Felix passede på Emil. Der er især én episode som jeg aldrig glemmer, det var da jeg kom hjem med Emil efter at have været oppe for at få ham vaccineret, Emil havde blødt lidt der hvor dyrlægen havde stukket ham med nålen, Felix troede Emil var skadet på en eller anden måde fordi han havde blødt, så han vogtede over Emil hele dagen fordi han var så bange for at der var sket noget med hans lille ven. Ingen hvalp i verden kunne have ønsket sig en bedre ven end den Emil fik i Felix.
Godnat lille Felix og sov godt. Du vil altid være i vore hjerter.
    

 

 

Bichon-Havanais
Voilá For I Got Style (Pjusken)
Født 20/08 - 2009
Død 25/08 - 2010

Pjusken kom ned til Erik og mig oppe fra Görel da han var 7 måneder. En glædelig lille solstrejf som vi desværre kun fik kort tid sammen med. Pjusken fik betændelse i bugspytkirtlen, det ville kræve en lang og vanskelig behandling, og idet Pjusken ikke helt var nået op på idealvægten for en hund på hans alder, ville det blive svært for ham at komme igennem så lang et sygdomsforløb, så derfor besluttede vi sammen med opdrætteren at sige farvel til ham. Pjusken levede størstedelen af sit liv oppe hos Görel i Sverige, så derfor må det være Görels ord omkring Pjusken som skal stå her. 

För mig finns inte ord på hur något sådant har kunnat ske. Både ni och vi älskade den här lille hunden och vi var så glada att det var hos er han bodde och hade det så bra. Jag kan inte skriva ner hur ledsen jag är, han var ju så fantastisk från första stund. Alla tyckte om och ville ha honom och så skulle det gå så här. Jag lyfte upp Tippy för hon ville springa ut under födseln och samtidigt föds lille Pjusken i min hand, redan då bedårande söt.

 

 

 

Bichon-Havanais
Jabir's Danés Dalmacho (Trold)
Født 24/02 - 1997
Død 01/05 - 2006

Trold fik i de sidste måneder af sit liv problemer med hjertet, og efter nogle svære hjerteanfald besluttede vi at sige farvel til ham.
Alle mine hunde har en plads i mit hjerte, men der er nogle som kræver mere plads end andre, og dem var Trold en af.
Han var den kæreste hund man kunne ønske sig. Og jeg savner ham hver eneste dag. Trold blev 9 år. 

 

 

 

Bichon-Havanais
Jabir's Danés Bismieto (Bips)
Født 29/09 - 2001
Død 03/01 - 2005

Bips fik konstateret Patella Luxation i begge sine bagben i foråret 2004. I vinteren 2004 begyndte det at knibe for ham at gå, og så måtte vi, selv om det var utrolig svært for os, give slip på ham i Januar 2005. Han blev kun 4 år.

 

 

 

Bolognese
Jabir's Bo Blance Rioja Ramona (Minnie)
Født 06/04 - 1991
Død 24/09 -  2003

Minnie er indtil videre den eneste af vore små hunde som har fået et normalt livsforløb uden sygdomme. Hun blev 12½ år.

 

 

 

Bichon-Havanese
Jabir's Danés Naradjos (Dino)
Født 26/03 - 1999
Død 15/05 -  2003

Dino er den af vore hunde, det var sværest for os at sige farvel til, sikkert fordi hans sygdom kom så pludselig, og fordi han havde det meget dårlig til sidst. Han døde af leversvigt kun 4 år gammel.

 

 

 

Bolognese
Jabir's Bo Blance Cuba Cabana (Viggo/Gysse)
Født 08/02 - 1989
Død 14/11 -  1996

Viggo fik en ledbåndsskade i højre bagben da han var knap 7 år, vi besluttede dengang at få ham opereret. Ca. 8 måneder efter operationen sprang ledbåndet i venstre bagben, og så måtte vi skilles fra ham. Viggo blev 7 år.

 

 

 

Tilbage