Jane Aamund mødte jeg i 2001 til et hundeskue i Holstebro, Jane var der med sin Puddel Dibba, og jeg var af sted med Dino. Jane har siden fortalt mig, at hun gik og kikkede på de forskellige udstillere og deres hunde, pludselig fik hun øje på mig og Dino inde i ringen, og inden vi nogensinde havde snakket sammen vidste hun, at vi ville blive rigtig gode venner. Jane ville ligesom mig gøre alt for sine hunde, de var også midtpunktet i hendes tilværelse. Når vi havde oplevet noget trist eller sjov med hundene ringede vi altid til hinanden. Så til sidst snakkede vi sammen hver dag, for der var altid et eller andet vedr. hundene vi lige skulle snakke om. Jane døde  29 Januar 2019.

Karen Møller som har kennel Dyrlægegården og Aase Møller som har kennel Silkylyst har altid være der, eller sådan føles det i hvertilfælde. Karen og Aase mødte jeg til ringtræning i 1984, her kom Karen med sine Chihuahuaer, og Aase var træner.
Karen drev sammen med sin mand Ernst et dyrlægepraksis i over 50 år, så alle de råd og den hjælp jeg indimellem har fået fra Karen er uerstattelige. 
Aase og mig har en del aktiviteter sammen, og så hjælper vi hinanden med ringtræning nede på Lemvig gymnasium. 

Solveig og Emil kom jeg i kontakt med i forbindelse med Havaneser kalenderen, de boede så tæt på mig at jeg lige kunne køre forbi og aflevere den. På det tidspunkt havde de ingen hunde, men havde snakket om at få en Coton de tulear, men det endte med at blive en Havaneser. Solveig var fast besluttet på at det skulle være en hvid Havaneser de skulle have, men det endte med at den første de fik var en sort/hvid . Bette var på det tidspunkt 2 år, og boede oppe hos Pernilla i Sverige, men Pernilla syntes ikke rigtig Bette trivedes på kennelen, så hun ville gerne have Bette ud i et privat hjem, og det blev så hos Solveig og Emil. Et par måneder efter var vi så i Hillerød for at hente Ida som ikke var ret gammel da vi hentede Bette oppe i Sverige. Så fra jeg mødte Solveig og Emil første gang og til de havde 2 Havanesere gik der kun 3½ måned.  

Helle Wilson mødte jeg i 2002 da jeg var i Ballerup på hundeudstilling. Helle kom oppe fra Hillerød for at vise mig Sophie. 
Helle er et eksempel på, at alle kan holde en Havaneser i fuld pels hvis viljen er der. Helle sidder i kørestol pga. ledegigt, og er kun i stand til at bruge venstre hånd lidt. Men alligevel formår hun at børste og rede Abi som Helles nye Havaneser hedder hver dag, så hun kan bibeholde sin lange pels. Mens Helle havde Sophie tog jeg indimellem flyveren til København, og så lagde jeg lige vejen forbi Helle for at få Sophie i bad. Det fandt Sophie hurtig ud af, så når jeg kom og begynder at finde de ting frem som vi skulle bruger i badet, skyndte Sophie sig ind i sengen.
 

 Tilbage
/Back