Her er lidt om mig selv og det jeg interessere mig for. 

Jeg begyndte at gå til dans da jeg var 5 år, jeg dansede standard dans i mange år, og blev Junior mester, Jysk mester og nr. 2 ved DM inden jeg blev 18 år. Da jeg var omkring 11 år begyndte jeg også at løbe på kunstskøjter, desværre var det ret langt for mig at komme til Herning hver gang jeg skulle træne, så til sidst stoppede jeg. Dengang var der ikke tog eller busser der kørte en gang i timen som der er i dag. Jeg løber stadig på skøjter når lejligheden byder sig, og jeg har også helt frem til nu haft en tilknytning til dansesporten.
 

 

Lige så længe jeg kan huske tilbage har jeg været meget glad for dyr, især hunde, så mine dejlige drenge Emil, Simon og Pelle er midtpunktet herhjemme. Min første hund var en Newfoundlænder, den fik jeg da jeg var 23 år, et par år efter købte jeg en Bearded Collie, herefter er det blevet til mindre racer som Bologneser og Havaneser.

Rasmus kom til os da han var 11 år, det var i 1998, da døde hans mor af en blodprop i hjernen, herved mistede jeg også en rigtig god veninde. 
Rasmus, min mor og mig kørte rigtig meget på hundeudstillinger i ind og udland indtil Rasmus blev omkring 14 år, men på et tidspunkt syntes jeg at Rasmus skulle lidt andet end hundeudstillinger, det er ikke lige i udstillingsverdenen man udvider sin horisont, så han begyndte at dykke, arbejde som livredder, gå til dans, gå i byen med vennerne og rejse rundt i verden. Nu er Rasmus efterhånden blevet en voksen mand og bor sammen med Emilie i Højbjerg ved Aarhus..

På et tidspunkt besluttede jeg mig for at tage et kørekort til motorcykel, det var let for mig at få det kørekort, for jeg fandt hurtig ud af, at den teknik man bruger til at køre på motorcykel har noget med balance at gøre, og den har jeg stadig fra skøjteløbet og dansen. Der var flere som sagde til mig at det var teorien der var det værste, men jeg har klæbehjerne og fotografisk hukommelse, så det var ingen problem. Jeg købte en Honda VF 500 lige efter jeg fik kørekortet, og den får jeg meget tid til at gå med at køre på om sommeren. 

Rejserne til Thailand er et kapitel for sig, det er svært at beskrive hvor fantastisk landet er. Man kan godt vise folk billeder fra de fantastiske steder vi har besøgt, men det er altså noget der skal opleves. Det er så anderledes, duftene, lydene, klimaet osv. Man bliver aldrig rigtig færdige med at finde nye steder at besøge i Thailand uanset hvor mange gange man rejser dertil. 
Jeg var faktisk fast besluttet på at jeg ville have en feriebolig i Hua Hin sidste gang jeg var der, men nu er der, ligesom mange andre steder rundt i verden, jævnlig uro i Thailand, så det er droppet, især efter at militæret afsatte den folkevalgte regering og tog magten. 
Jeg har et princip, jeg rejser aldrig i lande hvor menneskerettighederne ikke bliver overholdt, ej heller vil jeg rejse i lande hvor der sidder diktatorer på magten, så når man har de holdninger bliver rejsemålene let indskrænkede.

Jeg har med årene fået nogle nye interesser, jeg spinder garn af mine hunde, og gør det også indimellem af andre racer bl.a Shih-tzu, Pekingeser, Tervuren o.fl. og så er jeg begyndt at lave creme, hårolie, krops og ansigtsolie samt sæbe igen, det gjorde jeg meget for 30 år siden, men kom så lidt fra det, men det er blevet taget op igen her de sidste par år. Jeg er, med hjælp fra Erik som er matematiker, blevet rigtig god til selv at lave de opskrifter som skal bruges til creme og sæber, det kræver indimellem lidt hovedbrud og udregning, men på den måde bestemmer jeg helt selv hvad der skal i mine produkter.
Der findes så meget kemi i hud og hårpleje produkter, så jeg har det godt med selv at fremstille det jeg skal bruge, både til mig selv og hundene. Det er mange år siden mine dejlige hunde og vi selv er blevet vasket i noget med sulfat, og silicone, eller andre kedelige stoffer. 
Tilbage
/Back