Hotel Windsor Suites på Sukhumvit Road.

Første gang vi rejste til Thailand var med Apollo Rejser,  i de dage vi var i Bangkok boede vi på Hotel Windsor Suites på Sukhumvit Road.
Windsor Suites hotel er en 4 stjernet hotel, og her var virkelig flot og luksuspræget, værelserne var med en lille stue og soveafdeling, udsigten var helt ubeskrivelig. Det eneste negative ved Windsor Suites var, at beliggenheden ikke var så central som vi ønskede.


Hotel Narai on Silom Road

Nu arrangere vi selv turene til Thailand og finder selv hoteller og de attraktioner vi gerne vil se. Det kræver en del forarbejde, for der er rigtig meget at se i Bangkok. Desværre har man som regel kun 2-3 dage i Bangkok når man rejser med de forskellige rejseselskaber, og det syntes vi er alt for lidt.

Vi flyver med KLM fra Billund til Schiphol lufthavn i Amsterdam, og videre derfra til Bangkok, det tager ca. 12 timer.

Nu har vi så fundet et andet 4 stjernet hotel i Bangkok som hedder Narai, den ligger på Silom Road, og det er meget mere central end Sukhumvit Road, på Silom Road er vi i gå afstand til det meste, også Sky train som vi flittig benytter. Værelserne er knap så luksuriøse som dem på Windsor Suite, men lidt mindre kan også gøre det.  

På de næste sider er der billeder af de steder som jeg vil anbefale folk at besøge, hvis de rejser til Thailand.

Næste side  /  Tilbage