Transport

Og her er så cirka de transportmuligheder der er i Hua Hin. Jeg mangler en almindelig taxa, men ellers er de transportmidler vi gør brug af på billederne, lige med undtagelse af cykeltaxaen, det kunne vi simpelthen ikke få os selv til, så han fik lidt drikkepenge for at vi kunne tage billedet. Men ellers er det altså ikke ualmindelig at blive transporteret rundt af cykeltaxa i Thailand.
Tuk Tuken er et vildt populært transportmiddel blandt thailænderne og også blandt turister. At køre med Tuk Tuk er helt speciel, og det er med at holde på hat og briller når man drøner afsted på en Tuk Tuk, for det går hurtig. Der sker mange alvorlige ulykker med Tuk Tukkerne, men det afholder ikke turisterne inkl. os selv i at køre med Tuk Tuk. (Tuk Tuk på billedet øverst til venstre og nedenunder) 
Så er der disse mærkelige taxaer øverst til højre, ladbiler eller hvad man kalder dem, her bliver der sat en skammel ned på jorden, og så stiger man op i ladet på bilen, der er bænke på hver side af ladet, og dem sidder man så på. Der kan være ca. 10 personer bag i sådan en ladbil. Vi kaldte dem grisebiler, fordi de minder lidt om en Oluf Larsen grisebil.
Motorcykeltaxaerne er meget brugte til korte ture, ham eller hende som køre motorcyklen har altid orange vest på. Og så er de små motorcykler altså også familiens transportmiddel, der er mange thailændere som ikke har råd til at købe en bil, og så køre hele familien på deres lille motorcykel. Det er ikke ualmindelig at man ser motorcykler med op til 6 personer. 
Et andet sted skrev jeg at man også kan køre med taxa bus, men det er ikke helt almindelige taxa busser (som det kan ses på de nederste billeder). I de fleste taxa busser er der både sæde man kan lægge benene op på, minibar, samt tv. Det er rent luksus, man sidder simpelthen så fantastisk i de sæder der er i minibusserne. Som tidligere nævnt så koster det 250 kr. for alle passagerer at køre i en minibus fra Bangkok til Hua Hin. Så det er vores foretrukne transportmiddel.     


Næste side
  /  Tilbage