Thailand

LBangkok

På de følgende sider vil jeg i billeder vise nogle af de fantastiske steder vi kan anbefale hvis rejsen går til Thailand.  Thailand er en kulturel og historisk perle. 
Vi har valgt at dele ferierne op i 2 når vi er i Thailand. I den tid vi er i Bangkok, er vi i gang fra morgen til aften, der er simpelthen så meget vi gerne vil se. Men for at få så meget ud af de steder vi besøger som mulig, så sørger vi for at have god tid, helst sådan at vi kun skal se en ting om dagen + indimellem lidt om aftenen. 
Der er mellem 35 og 45 graders varme inde i centrum af Bangkok, så man skal passe på ikke at fare for hurtig frem eller gabe over for mange aktiviteter på for kort tid. Bangkok kaldes for verdens varmeste og mest hektiske by, og det skal man som dansker fra udkants Danmark lige vende sig til.


Næste side
/ Tilbage

LHua Hin

Der er mange steder at vælge imellem hvis det er solskinsferie man gerne vil på i Thailand. Vi har valgt Hua Hin som ligger på en tange med en flere kilometer lang sandstrand, byen ligger ca.180 km. syd for Bangkok. Hua Hin har en mere traditionel thailandsk karakter end de fleste andre badebyer i Thailand, og så er det en af Thailands ældste feriebyer, og den mest fornemme med kongelig islæt pga. kongefamiliens feriepalads som ligger inde midt i Hua Hin. 
Det er en rigtig hyggelig by som har et stort udbud af aktiviteter. 
Næste side
/ Tilbage